Maresal Prezan 9, Rm. Valcea
+4.0744.587.029

Amenajare Restaurant Casa Romaneasca – Shopping City Mall

Amenajare Restaurant Casa Romaneasca

Rm. Valcea - Shopping City Mall - Decembrie 2017

Client: Restaurant Casa Romaneasca

Proiect de design interior realizat pentru restaurantul Casa Romaneasca, proiect cu elemente traditionale pure si structuri florale spectaculoase.

Am folosit ca material in principal lemnul si caramida aparenta.Lemnul se regaseste atat in tavanul realizat din paleti, pe unul dintre pereti, in mobilierul construit special pentru acest concept, dar si ca placare a tejghelei, unde am utilizat sectiuni, rondele, pentru a masca utilajele existente.

Pardoseala este simpla, insa am gandit un element specific romanesc, care sa ii dea frumusete si caldura. Braul traditional, pictat manual de artista Lavinia Falcan, traverseaza toata suprafata restaurantului, incadrand perfect zona de sitting si zona tejghelelor.

Elementul central si cel mai spectaculos al intregii amenajari este panoul structural din grau verde, realizat 100% manual de catre echipa Imperioso, a fost gandit ca o expresie a abundentei si a frumusetii campurilor natale.

Alte elemente de décor pe care le-am folosit in amenajare sunt tapiseria de perete realizata din stergare traditionale, dulapul de vinuri care imita coloana infinitului si cele 2 etajere imbracate in sac, cu scop de expunere a diverselor obiecte traditionale.

Farfurii traditionale au fost utilizate ca si corpuri de iluminat.

Related Posts

error: © Imperioso.ro ©